SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Optimization of Pigment Production from Lentil Wastes Using Solid State Fermentation
Eurasia 2016 Waste Management Symposium, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2016, (Tam Metin Bildiri)
Whole Cell Protein Analysis by SDS PAGE for Identification of Lactic Acid Bacteria
2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014
Evaluation of pomegranate wastes biotechnologically
4th Traditional Foods Symposium, 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
Evaluation of lentil wastes biotechnologically
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 Ekim 2013, (Özet Bildiri)
Turşudan İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Hidrojen Peroksit Üretim Yeteneklerinin Belirlenmesi
2. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Antalya, Türkiye, 15 - 18 Kasım 2012, ss.94, (Özet Bildiri)
Sporidiobolus salmonicolor TÜRÜ TARAFINDAN ÜRETİLEN AROMA VE PİGMENT BİLEŞİKLERİ
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Türkiye, 10 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
Characterization of Lactic Acid Bacteria Based on Genotypic Analyses
15. European Congress on Biotechnology, 23 - 26 Eylül 2012, (Özet Bildiri)
Natural pigment production from agricultural wastes
Eurobiotech 2012 Agriculture Symposium, 12 Nisan 2012, (Özet Bildiri)
Production of natural aroma compounds from apple pomace by using solid state fermentation
NAFI 2011 Congress on Novel Approaches in Food Industry, 24 Mayıs 2011, (Özet Bildiri)
Identification of Lactic Acid Bacteria Isolated from Pickles in Ankara Çubuk Region
International Symposium on Biotechnology: Developments and Trends, 27 - 30 Eylül 2009, (Özet Bildiri)
Mikrobiyel selüloz üretimi ve gıda sanayinde kullanımı. Bildiriler Kitabı
Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2006, cilt.981, (Tam Metin Bildiri)