Desteklenen Projeler
-
2024 - 2025 GIDA SANAYİ ATIKLARINDAN ATIŞTIRMALIK BAR ÜRETİMİ VE TEKNO-EKONOMİK ANALİZİ
-
2018 - 2019 Ultrason Destekli Ozmotik Dehidrasyon Ön İşlemi ve Mikrodalga Destekli Vakum Kurutma İşlemi ile Probiyotik Elma Atıştırmalığı Üretimi/Araştırmacı/Gaziantep Üniversitesi Araştırma Fonu
-
2014 - 2015 BİYOTEKNOLOJİK ÜRETİM SÜREÇLERİNİN BİLGİSAYAR DESTEKLİ SİMÜLASYONLARI KATI HAL FERMANTASYONU İLE KAROTENOİDLERİN ÜRETİM SÜRECİ
-
2012 - 2013 Meyve ve Sebze Atıklardan Yüzey Kültür Tekniği ile Lakton Üretim
-
2011 - 2013 Tahıl ve Baklagil Atıklarından Katı Hal Fermantasyonu ile Karotenoid Pigmentlerinin Üretimi
-
2008 - 2011 Ankara Çubuk Yöresinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Tanımlanması, Teknolojik ve Fonksiyonel Özelliklerinin Belirlenmesi ve Starter Kültürü Olarak Kullanılma Potansiyeli