Yayınlar & Eserler

Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler

Yaşlanma ve Mikrobiyota

4. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi ve 1. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası, İstanbul, Türkiye, 20 Nisan 2024, (Özet Bildiri)

Bağırsak-Beyin-Akciğer Aksı İlişkisi

4. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi ve 1. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 Nisan 2024, (Özet Bildiri)

Evaluation of Nutritional Status of Patients with Severe Asthma and Determining the Relationship Between Total Antioxidant Capacities

The European Academy of Allergy and Clinical Immunology, Prag, Çek Cumhuriyeti, 1 - 02 Temmuz 2022, (Özet Bildiri)

Evaluation of Nutritional Habits of Non-Alcoholic Fatty Liver Disease

3rd International Congress of Medical and Health Sciences, Bingöl, Türkiye, 24 - 25 Aralık 2021, (Özet Bildiri)

Validation of a Food Frequency Questionnaire for Assessing Total Antioxidant Status in Healthy Turkish Adults

4th International Health Science And Life Congress (IHSLC 2021), Burdur, Türkiye, 8 - 09 Nisan 2021, (Özet Bildiri)

Kırmızı Pancar ve Sporcu Performansı

2. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, 27 Aralık 2019, (Özet Bildiri)

Beslenme, Uyku ve Performans

2. Uluslararası BeslenmeObezite Ve Toplum Sağlığı Kongresi, 27 Aralık 2019, (Özet Bildiri)

Okul Çağı Çocuklarda Beslenme Eğitiminin Besin Seçimlerine Etkisi

2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 Aralık 2019, (Özet Bildiri)

Good Snacking Practice Is Positively Associated with Better T2DM Management in Turkish Patients

Nutrition 2019, Maryland, Amerika Birleşik Devletleri, 30 Mayıs - 02 Haziran 2019, (Özet Bildiri)

Bal Tüketiminin Nörodejeneratif Hastalıkların Tedavisi ve Önlenmesindeki Yeri

2. Fitoterapi, Aromaterapi, Apiterapi ve Kozmetikte Yenilikler Kongresi, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2018, (Özet Bildiri)

Relationship Between Cognitive Function Disorders In Obesity and Lycopene

The International Congress of Eurasian Natural Nutrition and Healthy Life’2018, Türkiye, 12 - 15 Temmuz 2018, (Özet Bildiri)

Phytic Acid Degrading Lactic Acid Bacteria Isolated From Boza-Fermented Sourdough.

The 4th International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Girne, Kıbrıs (Kktc), 18 - 19 Nisan 2018, ss.53, (Özet Bildiri)

Akkermansia Muciniphila: Gastrointestinal Sistemdeki Fonksiyonel ve Probiyotik Özellikleri

4. Ulusal BağırsakMikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar

Sporcular İçin Beslenme İlkeleri

Aile Hekimliğinde Her Yönüyle Beslenme, İsmet Tamer, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.68-73, 2021
Metrikler

Yayın

26

Atıf (Scopus)

18

H-İndeks (Scopus)

2

Atıf (TrDizin)

8

H-İndeks (TrDizin)

2

Atıf (Diğer Toplam)

8

Açık Erişim

3