Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Gastrointestinal Sistem Sağlığında Kurkuminin Rolü
Gastrointestinal Sorunlara Güncel Beslenme Yaklaşımları
, ss.83-89, 2023 (Hakemli Dergi)
Akkermansia Muciniphila Functional and Probiotic Properties In The Gastrointestinal Tract
International Journal Of Food Engineering Research
, sa.2, ss.29-35, 2017 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
Kırmızı Pancar ve Sporcu Performansı
2. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, 27 Aralık 2019, (Özet Bildiri)
Beslenme, Uyku ve Performans
2. Uluslararası BeslenmeObezite Ve Toplum Sağlığı Kongresi, 27 Aralık 2019, (Özet Bildiri)
Okul Çağı Çocuklarda Beslenme Eğitiminin Besin Seçimlerine Etkisi
2. Uluslararası Beslenme Obezite ve Toplum Sağlığı Kongresi, İstanbul, Türkiye, 27 Aralık 2019, (Özet Bildiri)
Good Snacking Practice Is Positively Associated with Better T2DM Management in Turkish Patients
Nutrition 2019, Maryland, Amerika Birleşik Devletleri, 30 Mayıs - 02 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
Bal Tüketiminin Nörodejeneratif Hastalıkların Tedavisi ve Önlenmesindeki Yeri
2. Fitoterapi, Aromaterapi, Apiterapi ve Kozmetikte Yenilikler Kongresi, Türkiye, 23 - 25 Kasım 2018, (Özet Bildiri)
The Relationship Between Amount/Quality of Snack Consumption and Socioeconomic Status In Diabetic Patients In Turkey
3rd ENMF-Exploring Novel Medical Frontiers, 26 - 28 Ocak 2018, (Özet Bildiri)
Sağlık Ekonomisini Geliştirmek İçin Beslenme Yoluyla Kronik Hastalıkların Önlenmesi
1. Ulusal SağlıkYöneticileri Kongresi, Türkiye, 14 - 15 Aralık 2017, (Özet Bildiri)
Akkermansia Muciniphila: Gastrointestinal Sistemdeki Fonksiyonel ve Probiyotik Özellikleri
4. Ulusal BağırsakMikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Türkiye, 19 - 22 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar