Öğr. Gör. HÜSEYİN ALTINEL


Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

Metrikler

Yayın

3

Proje

2

Eğitim Bilgileri

2013 - Devam Ediyor

2013 - Devam Ediyor

Doktora

Sofya "Vasil Levski" Milli Spor Akademisi, Bulgaristan

2009 - 2009

2009 - 2009

Yüksek Lisans

İstanbul Üniversitesi, Türkiye

1982 - 1986

1982 - 1986

Lisans

Mersin Üniversitesi, Türkiye

Yaptığı Tezler

Devam ediyor

Devam ediyor

Doktora

Gaziantep Bölgesinde Rekreasyon İmkânlarının Araştırılması

Sofya "Vasil Levski" Milli Spor Akademisi

2009

2009

Yüksek Lisans

GASTRONOMİDE MENÜ YÖNETİMİ

İstanbul Üniversitesi

Yabancı Diller

İngilizce

Akademik Unvanlar / Görevler

2016 - Devam Ediyor

2016 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi

2002 - Devam Ediyor

2002 - Devam Ediyor

Öğretim Görevlisi

Gaziantep Üniversitesi

Yönetimsel Görevler

2018 - Devam Ediyor

2018 - Devam Ediyor

Bölüm Başkanı

İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

2002 - 2015

2002 - 2015

Gaziantep Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim

1995 - Devam Ediyor

1995 - Devam Ediyor

Turizm Sektöründe Çeşitli İşletmelere, (oteller, restoranlar, acenteler) Danışmanlıklar...

Turizm Sektörü, Turizm Sektöründe Çeşitli İşletmelere, (oteller, restoranlar, acenteler) Danışmanlıklar...

2015 - 2016

2015 - 2016

Kurucu Danışman ve Genel Müdür

Clarion Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Kurucu Danışman ve Genel Müdür

2008 - 2015

2008 - 2015

İşletme Yöneticisi

Gaziantep Üniversitesi Sosyal Tesisleri, İşletme Yöneticisi

2002 - 2006

2002 - 2006

Müdür

Gaziantep Üniversitesi Uygulama Oteli, Müdür

2001 - 2002

2001 - 2002

Kurucu Danışman ve Genel Müdür

Grand Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Kurucu Danışman ve Genel Müdür

2000 - 2000

2000 - 2000

Kurucu, Genel Koordinatör ve Local Rehberi

Zeugma Tour (A Grubu Seyahat Acentası), Kurucu, Genel Koordinatör ve Local Rehberi

1996 - 2000

1996 - 2000

Kurucu Danışman ve Genel Müdür

Tilmen Hotel (4 Yıldızlı Turistik), Kurucu Danışman ve Genel Müdür

1995 - 1995

1995 - 1995

Gece Müdürü, Cost-Controll ve Eğitim sorumlusu

Tuğcan Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Gece Müdürü, Cost-Controll ve Eğitim sorumlusu

1994 - 1995

1994 - 1995

Re-Organize Sorumlusu ve Genel Müdür

Termal Hotel (3 Yıldızlı Turistik), Re-Organize Sorumlusu ve Genel Müdür

1991 - 1995

1991 - 1995

Cost-Controll (maliyet) Koordinatörü

Kaya Oteller Zinciri (5 Yıldızlı Turistik), Cost-Controll (maliyet) Koordinatörü

1989 - 1990

1989 - 1990

Banket Asistanı

Dedeman Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Banket Asistanı

1986 - 1987

1986 - 1987

Müdür

Aktaş Hotel (2 Yıldızlı Turistik), Müdür

1986 - 1986

1986 - 1986

Yiyecekİçecekten sorumlu Müdür Yardımcısı

Tekfen Holding (Sosyal Tesisler), Yiyecekİçecekten sorumlu Müdür Yardımcısı

Verdiği Dersler

Ön Lisans

Ön Lisans

Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon

Turizm Mevzuatı

İşci Sağlığı ve İş Güvenliği

Yiyecek ve İçecek Üretimi

Genel İşletme

Toplam Kalite Yönetimi

Proje Yönetimi ve Uygulamaları

Turizmde Tüketici Davranışları

Girişimcilik

Turizm ve Çevre

Sosyal Davranış ve Protokol

Turizm Coğrafyası

Yiyecek- İçecek HizmetleriYönetimi

Rekreasyon Yönetimi

Tur Operatörlüğü ve SeyahatAcenteciliği

İletişim

Genel İşletme

Restoran Yerleşimi ve Düzeni

İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku

Restoran İşletmeciliği

Yiyecek-İçecek Servisi I

Menü Planlama

Kalite Yönetim Sistemleri

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

Menü Maliyet ve Analizi

Pazarlamaya Giriş

İnsan Kaynakları Yönetimi

Genel Trafik Bilgisi

Servis ve Görgü Kuralları

Yiyecek-İçecek Servisi II

Uygarlık Tarihi

Gıda Teknolojisi

Mobilya ve Oda Dizaynı

Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama

Turizm Mevzuatı

Beslenme ve Beslenme Bilgisi

Servis Hizmetleri

Yiyecek-İçecek İşletmeciliğ I

Özel İlgi Turizmi

Kurum Mutfak Yönetimi

Mutfakta İş Güvenliği ve İlk Yardım

Mutfak Hizmetleri Yönetimi

Mutfak Organizasyonu

İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu

Yiyecek & İçecek Hizmetleri Yönetimi

Kitaplar

2017

2017

Banket ve Servis Yönetimi

ALTINEL H.

Detay Yayıncılık, Ankara, 2017

2017

2017

Menü Planlama ve Menü Yönetimi

ALTINEL H.

DETAY Yayıncılık, Ankara, 2017

2015

2015

İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

ALTINEL H.

DETAY Yayıncılık, Ankara, 2015

Desteklenen Projeler