Akademik Unvanlar
-
2016 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi
-
2002 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Gaziantep Üniversitesi
Yönetimsel Görevler
-
2018 - Devam Ediyor
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi
-
2002 - 2015
Gaziantep Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
-
1995 - Devam Ediyor Turizm Sektöründe Çeşitli İşletmelere, (oteller, restoranlar, acenteler) Danışmanlıklar...
Turizm Sektörü
-
2015 - 2016 Kurucu Danışman ve Genel Müdür
Clarion Hotel (5 Yıldızlı Turistik)
-
2008 - 2015 İşletme Yöneticisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Tesisleri
-
2002 - 2006 Müdür
Gaziantep Üniversitesi Uygulama Oteli
-
2001 - 2002 Kurucu Danışman ve Genel Müdür
Grand Hotel (5 Yıldızlı Turistik)
-
2000 - 2000 Kurucu, Genel Koordinatör ve Local Rehberi
Zeugma Tour (A Grubu Seyahat Acentası)
-
1996 - 2000 Kurucu Danışman ve Genel Müdür
Tilmen Hotel (4 Yıldızlı Turistik)
-
1995 - 1995 Gece Müdürü, Cost-Controll ve Eğitim sorumlusu
Tuğcan Hotel (5 Yıldızlı Turistik)
-
1994 - 1995 Re-Organize Sorumlusu ve Genel Müdür
Termal Hotel (3 Yıldızlı Turistik)
-
1991 - 1995 Cost-Controll (maliyet) Koordinatörü
Kaya Oteller Zinciri (5 Yıldızlı Turistik)
-
1989 - 1990 Banket Asistanı
Dedeman Hotel (5 Yıldızlı Turistik)
-
1986 - 1987 Müdür
Aktaş Hotel (2 Yıldızlı Turistik)
-
1986 - 1986 Yiyecekİçecekten sorumlu Müdür Yardımcısı
Tekfen Holding (Sosyal Tesisler)
Verdiği Dersler
-
Ön Lisans Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon
-
Ön Lisans Turizm Mevzuatı
-
Ön Lisans İşci Sağlığı ve İş Güvenliği
-
Ön Lisans Yiyecek ve İçecek Üretimi
-
Ön Lisans Genel İşletme
-
Ön Lisans Toplam Kalite Yönetimi
-
Ön Lisans Proje Yönetimi ve Uygulamaları
-
Ön Lisans Turizmde Tüketici Davranışları
-
Ön Lisans Girişimcilik
-
Ön Lisans Turizm ve Çevre
-
Ön Lisans Sosyal Davranış ve Protokol
-
Ön Lisans Turizm Coğrafyası
-
Ön Lisans Yiyecek- İçecek HizmetleriYönetimi
-
Ön Lisans Rekreasyon Yönetimi
-
Ön Lisans Tur Operatörlüğü ve SeyahatAcenteciliği
-
Ön Lisans İletişim
-
Ön Lisans Genel İşletme
-
Ön Lisans Restoran Yerleşimi ve Düzeni
-
Ön Lisans İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
-
Ön Lisans Restoran İşletmeciliği
-
Ön Lisans Yiyecek-İçecek Servisi I
-
Ön Lisans Menü Planlama
-
Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri
-
Ön Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
-
Ön Lisans Menü Maliyet ve Analizi
-
Ön Lisans Pazarlamaya Giriş
-
Ön Lisans İnsan Kaynakları Yönetimi
-
Ön Lisans Genel Trafik Bilgisi
-
Ön Lisans Servis ve Görgü Kuralları
-
Ön Lisans Yiyecek-İçecek Servisi II
-
Ön Lisans Uygarlık Tarihi
-
Ön Lisans Gıda Teknolojisi
-
Ön Lisans Mobilya ve Oda Dizaynı
-
Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama
-
Ön Lisans Turizm Mevzuatı
-
Ön Lisans Beslenme ve Beslenme Bilgisi
-
Ön Lisans Servis Hizmetleri
-
Ön Lisans Yiyecek-İçecek İşletmeciliğ I
-
Ön Lisans Özel İlgi Turizmi
-
Ön Lisans Kurum Mutfak Yönetimi
-
Ön Lisans Mutfakta İş Güvenliği ve İlk Yardım
-
Ön Lisans Mutfak Hizmetleri Yönetimi
-
Ön Lisans Mutfak Organizasyonu
-
Ön Lisans İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu
-
Ön Lisans Yiyecek & İçecek Hizmetleri Yönetimi