Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2016 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi

  • 2002 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Gaziantep Üniversitesi

Yönetimsel Görevler
  • 2018 - Devam Ediyor

    İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi

  • 2002 - 2015

    Gaziantep Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim
  • 1995 - Devam Ediyor Turizm Sektöründe Çeşitli İşletmelere, (oteller, restoranlar, acenteler) Danışmanlıklar...

    Turizm Sektörü

  • 2015 - 2016 Kurucu Danışman ve Genel Müdür

    Clarion Hotel (5 Yıldızlı Turistik)

  • 2008 - 2015 İşletme Yöneticisi

    Gaziantep Üniversitesi Sosyal Tesisleri

  • 2002 - 2006 Müdür

    Gaziantep Üniversitesi Uygulama Oteli

  • 2001 - 2002 Kurucu Danışman ve Genel Müdür

    Grand Hotel (5 Yıldızlı Turistik)

  • 2000 - 2000 Kurucu, Genel Koordinatör ve Local Rehberi

    Zeugma Tour (A Grubu Seyahat Acentası)

  • 1996 - 2000 Kurucu Danışman ve Genel Müdür

    Tilmen Hotel (4 Yıldızlı Turistik)

  • 1995 - 1995 Gece Müdürü, Cost-Controll ve Eğitim sorumlusu

    Tuğcan Hotel (5 Yıldızlı Turistik)

  • 1994 - 1995 Re-Organize Sorumlusu ve Genel Müdür

    Termal Hotel (3 Yıldızlı Turistik)

  • 1991 - 1995 Cost-Controll (maliyet) Koordinatörü

    Kaya Oteller Zinciri (5 Yıldızlı Turistik)

  • 1989 - 1990 Banket Asistanı

    Dedeman Hotel (5 Yıldızlı Turistik)

  • 1986 - 1987 Müdür

    Aktaş Hotel (2 Yıldızlı Turistik)

  • 1986 - 1986 Yiyecekİçecekten sorumlu Müdür Yardımcısı

    Tekfen Holding (Sosyal Tesisler)

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon

  • Ön Lisans Turizm Mevzuatı

  • Ön Lisans İşci Sağlığı ve İş Güvenliği

  • Ön Lisans Yiyecek ve İçecek Üretimi

  • Ön Lisans Genel İşletme

  • Ön Lisans Toplam Kalite Yönetimi

  • Ön Lisans Proje Yönetimi ve Uygulamaları

  • Ön Lisans Turizmde Tüketici Davranışları

  • Ön Lisans Girişimcilik

  • Ön Lisans Turizm ve Çevre

  • Ön Lisans Sosyal Davranış ve Protokol

  • Ön Lisans Turizm Coğrafyası

  • Ön Lisans Yiyecek- İçecek HizmetleriYönetimi

  • Ön Lisans Rekreasyon Yönetimi

  • Ön Lisans Tur Operatörlüğü ve SeyahatAcenteciliği

  • Ön Lisans İletişim

  • Ön Lisans Genel İşletme

  • Ön Lisans Restoran Yerleşimi ve Düzeni

  • Ön Lisans İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku

  • Ön Lisans Restoran İşletmeciliği

  • Ön Lisans Yiyecek-İçecek Servisi I

  • Ön Lisans Menü Planlama

  • Ön Lisans Kalite Yönetim Sistemleri

  • Ön Lisans İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

  • Ön Lisans Menü Maliyet ve Analizi

  • Ön Lisans Pazarlamaya Giriş

  • Ön Lisans İnsan Kaynakları Yönetimi

  • Ön Lisans Genel Trafik Bilgisi

  • Ön Lisans Servis ve Görgü Kuralları

  • Ön Lisans Yiyecek-İçecek Servisi II

  • Ön Lisans Uygarlık Tarihi

  • Ön Lisans Gıda Teknolojisi

  • Ön Lisans Mobilya ve Oda Dizaynı

  • Ön Lisans Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama

  • Ön Lisans Turizm Mevzuatı

  • Ön Lisans Beslenme ve Beslenme Bilgisi

  • Ön Lisans Servis Hizmetleri

  • Ön Lisans Yiyecek-İçecek İşletmeciliğ I

  • Ön Lisans Özel İlgi Turizmi

  • Ön Lisans Kurum Mutfak Yönetimi

  • Ön Lisans Mutfakta İş Güvenliği ve İlk Yardım

  • Ön Lisans Mutfak Hizmetleri Yönetimi

  • Ön Lisans Mutfak Organizasyonu

  • Ön Lisans İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu

  • Ön Lisans Yiyecek & İçecek Hizmetleri Yönetimi