-
2016 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi
-
2002 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi
Gaziantep Üniversitesi
-
2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı
İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü
-
2002 - 2015
Gaziantep Üniversitesi
-
1995 - Devam Ediyor Turizm Sektöründe Çeşitli İşletmelere, (oteller, restoranlar, acenteler) Danışmanlıklar...
Turizm Sektörü, Turizm Sektöründe Çeşitli İşletmelere, (oteller, restoranlar, acenteler) Danışmanlıklar...
-
2015 - 2016 Kurucu Danışman ve Genel Müdür
Clarion Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Kurucu Danışman ve Genel Müdür
-
2008 - 2015 İşletme Yöneticisi
Gaziantep Üniversitesi Sosyal Tesisleri, İşletme Yöneticisi
-
2002 - 2006 Müdür
Gaziantep Üniversitesi Uygulama Oteli, Müdür
-
2001 - 2002 Kurucu Danışman ve Genel Müdür
Grand Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Kurucu Danışman ve Genel Müdür
-
2000 - 2000 Kurucu, Genel Koordinatör ve Local Rehberi
Zeugma Tour (A Grubu Seyahat Acentası), Kurucu, Genel Koordinatör ve Local Rehberi
-
1996 - 2000 Kurucu Danışman ve Genel Müdür
Tilmen Hotel (4 Yıldızlı Turistik), Kurucu Danışman ve Genel Müdür
-
1995 - 1995 Gece Müdürü, Cost-Controll ve Eğitim sorumlusu
Tuğcan Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Gece Müdürü, Cost-Controll ve Eğitim sorumlusu
-
1994 - 1995 Re-Organize Sorumlusu ve Genel Müdür
Termal Hotel (3 Yıldızlı Turistik), Re-Organize Sorumlusu ve Genel Müdür
-
1991 - 1995 Cost-Controll (maliyet) Koordinatörü
Kaya Oteller Zinciri (5 Yıldızlı Turistik), Cost-Controll (maliyet) Koordinatörü
-
1989 - 1990 Banket Asistanı
Dedeman Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Banket Asistanı
-
1986 - 1987 Müdür
Aktaş Hotel (2 Yıldızlı Turistik), Müdür
-
1986 - 1986 Yiyecekİçecekten sorumlu Müdür Yardımcısı
Tekfen Holding (Sosyal Tesisler), Yiyecekİçecekten sorumlu Müdür Yardımcısı
-
Ön Lisans
Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon
Turizm Mevzuatı
İşci Sağlığı ve İş Güvenliği
Yiyecek ve İçecek Üretimi
Genel İşletme
Toplam Kalite Yönetimi
Proje Yönetimi ve Uygulamaları
Turizmde Tüketici Davranışları
Girişimcilik
Turizm ve Çevre
Sosyal Davranış ve Protokol
Turizm Coğrafyası
Yiyecek- İçecek HizmetleriYönetimi
Rekreasyon Yönetimi
Tur Operatörlüğü ve SeyahatAcenteciliği
İletişim
Genel İşletme
Restoran Yerleşimi ve Düzeni
İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku
Restoran İşletmeciliği
Yiyecek-İçecek Servisi I
Menü Planlama
Kalite Yönetim Sistemleri
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği
Menü Maliyet ve Analizi
Pazarlamaya Giriş
İnsan Kaynakları Yönetimi
Genel Trafik Bilgisi
Servis ve Görgü Kuralları
Yiyecek-İçecek Servisi II
Uygarlık Tarihi
Gıda Teknolojisi
Mobilya ve Oda Dizaynı
Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama
Turizm Mevzuatı
Beslenme ve Beslenme Bilgisi
Servis Hizmetleri
Yiyecek-İçecek İşletmeciliğ I
Özel İlgi Turizmi
Kurum Mutfak Yönetimi
Mutfakta İş Güvenliği ve İlk Yardım
Mutfak Hizmetleri Yönetimi
Mutfak Organizasyonu
İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu
Yiyecek & İçecek Hizmetleri Yönetimi