Akademik İdari Deneyim

Akademik Unvanlar
  • 2016 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi

  • 2002 - Devam Ediyor Öğretim Görevlisi

    Gaziantep Üniversitesi

Yönetimsel Görevler
  • 2018 - Devam Ediyor Bölüm Başkanı

    İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü

  • 2002 - 2015

    Gaziantep Üniversitesi

Akademi Dışı Deneyim
  • 1995 - Devam Ediyor Turizm Sektöründe Çeşitli İşletmelere, (oteller, restoranlar, acenteler) Danışmanlıklar...

    Turizm Sektörü, Turizm Sektöründe Çeşitli İşletmelere, (oteller, restoranlar, acenteler) Danışmanlıklar...

  • 2015 - 2016 Kurucu Danışman ve Genel Müdür

    Clarion Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Kurucu Danışman ve Genel Müdür

  • 2008 - 2015 İşletme Yöneticisi

    Gaziantep Üniversitesi Sosyal Tesisleri, İşletme Yöneticisi

  • 2002 - 2006 Müdür

    Gaziantep Üniversitesi Uygulama Oteli, Müdür

  • 2001 - 2002 Kurucu Danışman ve Genel Müdür

    Grand Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Kurucu Danışman ve Genel Müdür

  • 2000 - 2000 Kurucu, Genel Koordinatör ve Local Rehberi

    Zeugma Tour (A Grubu Seyahat Acentası), Kurucu, Genel Koordinatör ve Local Rehberi

  • 1996 - 2000 Kurucu Danışman ve Genel Müdür

    Tilmen Hotel (4 Yıldızlı Turistik), Kurucu Danışman ve Genel Müdür

  • 1995 - 1995 Gece Müdürü, Cost-Controll ve Eğitim sorumlusu

    Tuğcan Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Gece Müdürü, Cost-Controll ve Eğitim sorumlusu

  • 1994 - 1995 Re-Organize Sorumlusu ve Genel Müdür

    Termal Hotel (3 Yıldızlı Turistik), Re-Organize Sorumlusu ve Genel Müdür

  • 1991 - 1995 Cost-Controll (maliyet) Koordinatörü

    Kaya Oteller Zinciri (5 Yıldızlı Turistik), Cost-Controll (maliyet) Koordinatörü

  • 1989 - 1990 Banket Asistanı

    Dedeman Hotel (5 Yıldızlı Turistik), Banket Asistanı

  • 1986 - 1987 Müdür

    Aktaş Hotel (2 Yıldızlı Turistik), Müdür

  • 1986 - 1986 Yiyecekİçecekten sorumlu Müdür Yardımcısı

    Tekfen Holding (Sosyal Tesisler), Yiyecekİçecekten sorumlu Müdür Yardımcısı

Verdiği Dersler
  • Ön Lisans

    Turizm İşletmelerinde Yönetim ve Organizasyon

    Turizm Mevzuatı

    İşci Sağlığı ve İş Güvenliği

    Yiyecek ve İçecek Üretimi

    Genel İşletme

    Toplam Kalite Yönetimi

    Proje Yönetimi ve Uygulamaları

    Turizmde Tüketici Davranışları

    Girişimcilik

    Turizm ve Çevre

    Sosyal Davranış ve Protokol

    Turizm Coğrafyası

    Yiyecek- İçecek HizmetleriYönetimi

    Rekreasyon Yönetimi

    Tur Operatörlüğü ve SeyahatAcenteciliği

    İletişim

    Genel İşletme

    Restoran Yerleşimi ve Düzeni

    İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku

    Restoran İşletmeciliği

    Yiyecek-İçecek Servisi I

    Menü Planlama

    Kalite Yönetim Sistemleri

    İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği

    Menü Maliyet ve Analizi

    Pazarlamaya Giriş

    İnsan Kaynakları Yönetimi

    Genel Trafik Bilgisi

    Servis ve Görgü Kuralları

    Yiyecek-İçecek Servisi II

    Uygarlık Tarihi

    Gıda Teknolojisi

    Mobilya ve Oda Dizaynı

    Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama

    Turizm Mevzuatı

    Beslenme ve Beslenme Bilgisi

    Servis Hizmetleri

    Yiyecek-İçecek İşletmeciliğ I

    Özel İlgi Turizmi

    Kurum Mutfak Yönetimi

    Mutfakta İş Güvenliği ve İlk Yardım

    Mutfak Hizmetleri Yönetimi

    Mutfak Organizasyonu

    İçeceklerin Hazırlanması ve Sunumu

    Yiyecek & İçecek Hizmetleri Yönetimi