Atıf Formatları
Kalp Damar Hastalıkları Ölümleri ile İçme Sularının Sertlik Derecesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. DİŞÇİ And S. B. HAPCIOĞLU, "Kalp Damar Hastalıkları Ölümleri ile İçme Sularının Sertlik Derecesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi," Trakya Üniv. Tıp Fak. Dergisi , vol.11, pp.297-302, 1994

DİŞÇİ, R. And HAPCIOĞLU, S. B. 1994. Kalp Damar Hastalıkları Ölümleri ile İçme Sularının Sertlik Derecesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi. Trakya Üniv. Tıp Fak. Dergisi , vol.11 , 297-302.

DİŞÇİ, R., & HAPCIOĞLU, S. B., (1994). Kalp Damar Hastalıkları Ölümleri ile İçme Sularının Sertlik Derecesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi. Trakya Üniv. Tıp Fak. Dergisi , vol.11, 297-302.

DİŞÇİ, RİAN, And SENİHA BİLGE HAPCIOĞLU. "Kalp Damar Hastalıkları Ölümleri ile İçme Sularının Sertlik Derecesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi," Trakya Üniv. Tıp Fak. Dergisi , vol.11, 297-302, 1994

DİŞÇİ, RİAN And HAPCIOĞLU, SENİHA B. . "Kalp Damar Hastalıkları Ölümleri ile İçme Sularının Sertlik Derecesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi." Trakya Üniv. Tıp Fak. Dergisi , vol.11, pp.297-302, 1994

DİŞÇİ, R. And HAPCIOĞLU, S. B. (1994) . "Kalp Damar Hastalıkları Ölümleri ile İçme Sularının Sertlik Derecesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi." Trakya Üniv. Tıp Fak. Dergisi , vol.11, pp.297-302.

@article{article, author={RİAN DİŞÇİ And author={SENİHA BİLGE HAPCIOĞLU}, title={Kalp Damar Hastalıkları Ölümleri ile İçme Sularının Sertlik Derecesi Arasındaki İlişkinin İncelenmesi}, journal={Trakya Üniv. Tıp Fak. Dergisi}, year=1994, pages={297-302} }