Atıf Formatları
GIDA SEKTÖRLERİNİN CRITIC YÖNTEMİ İLE RİSK DÜZEYLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. DURSUN SAYDAM And T. BARIŞIK, "GIDA SEKTÖRLERİNİN CRITIC YÖNTEMİ İLE RİSK DÜZEYLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ," 6. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES SONGRESS , Ganja, Azerbaijan, pp.198-204, 2023

DURSUN SAYDAM, D. And BARIŞIK, T. 2023. GIDA SEKTÖRLERİNİN CRITIC YÖNTEMİ İLE RİSK DÜZEYLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ. 6. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES SONGRESS , (Ganja, Azerbaijan), 198-204.

DURSUN SAYDAM, D., & BARIŞIK, T., (2023). GIDA SEKTÖRLERİNİN CRITIC YÖNTEMİ İLE RİSK DÜZEYLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ . 6. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES SONGRESS (pp.198-204). Ganja, Azerbaijan

DURSUN SAYDAM, DERYA, And TOLGA BARIŞIK. "GIDA SEKTÖRLERİNİN CRITIC YÖNTEMİ İLE RİSK DÜZEYLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ," 6. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES SONGRESS, Ganja, Azerbaijan, 2023

DURSUN SAYDAM, DERYA D. And BARIŞIK, TOLGA. "GIDA SEKTÖRLERİNİN CRITIC YÖNTEMİ İLE RİSK DÜZEYLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ." 6. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES SONGRESS , Ganja, Azerbaijan, pp.198-204, 2023

DURSUN SAYDAM, D. And BARIŞIK, T. (2023) . "GIDA SEKTÖRLERİNİN CRITIC YÖNTEMİ İLE RİSK DÜZEYLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ." 6. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES SONGRESS , Ganja, Azerbaijan, pp.198-204.

@conferencepaper{conferencepaper, author={DERYA DURSUN SAYDAM And author={TOLGA BARIŞIK}, title={GIDA SEKTÖRLERİNİN CRITIC YÖNTEMİ İLE RİSK DÜZEYLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ}, congress name={6. INTERNATIONAL FOOD, AGRICULTURE AND VETERINARY SCIENCES SONGRESS}, city={Ganja}, country={Azerbaijan}, year={2023}, pages={198-204} }