Atıf Formatları
Sporidiobolus salmonicolor TÜRÜ TARAFINDAN ÜRETİLEN AROMA VE PİGMENT BİLEŞİKLERİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

D. DURSUN SAYDAM And A. C. DALGIÇ, "Sporidiobolus salmonicolor TÜRÜ TARAFINDAN ÜRETİLEN AROMA VE PİGMENT BİLEŞİKLERİ," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012

DURSUN SAYDAM, D. And DALGIÇ, A. C. 2012. Sporidiobolus salmonicolor TÜRÜ TARAFINDAN ÜRETİLEN AROMA VE PİGMENT BİLEŞİKLERİ. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Turkey).

DURSUN SAYDAM, D., & DALGIÇ, A. C., (2012). Sporidiobolus salmonicolor TÜRÜ TARAFINDAN ÜRETİLEN AROMA VE PİGMENT BİLEŞİKLERİ . Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey

DURSUN SAYDAM, DERYA, And ALİ COŞKUN DALGIÇ. "Sporidiobolus salmonicolor TÜRÜ TARAFINDAN ÜRETİLEN AROMA VE PİGMENT BİLEŞİKLERİ," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Turkey, 2012

DURSUN SAYDAM, DERYA D. And DALGIÇ, ALİ C. . "Sporidiobolus salmonicolor TÜRÜ TARAFINDAN ÜRETİLEN AROMA VE PİGMENT BİLEŞİKLERİ." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey, 2012

DURSUN SAYDAM, D. And DALGIÇ, A. C. (2012) . "Sporidiobolus salmonicolor TÜRÜ TARAFINDAN ÜRETİLEN AROMA VE PİGMENT BİLEŞİKLERİ." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={DERYA DURSUN SAYDAM And author={ALİ COŞKUN DALGIÇ}, title={Sporidiobolus salmonicolor TÜRÜ TARAFINDAN ÜRETİLEN AROMA VE PİGMENT BİLEŞİKLERİ}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2012}}