Atıf Formatları
Slow Food Algısının Ölçülmesi: İstanbul Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. BOZKUŞ And Ş. ÇAVUŞ, "Slow Food Algısının Ölçülmesi: İstanbul Örneği," 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu , Balıkesir, Turkey, pp.196-210, 2023

BOZKUŞ, B. And ÇAVUŞ, Ş. 2023. Slow Food Algısının Ölçülmesi: İstanbul Örneği. 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu , (Balıkesir, Turkey), 196-210.

BOZKUŞ, B., & ÇAVUŞ, Ş., (2023). Slow Food Algısının Ölçülmesi: İstanbul Örneği . 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu (pp.196-210). Balıkesir, Turkey

BOZKUŞ, BUSE, And ŞENOL ÇAVUŞ. "Slow Food Algısının Ölçülmesi: İstanbul Örneği," 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu, Balıkesir, Turkey, 2023

BOZKUŞ, BUSE And ÇAVUŞ, ŞENOL. "Slow Food Algısının Ölçülmesi: İstanbul Örneği." 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu , Balıkesir, Turkey, pp.196-210, 2023

BOZKUŞ, B. And ÇAVUŞ, Ş. (2023) . "Slow Food Algısının Ölçülmesi: İstanbul Örneği." 21. Geleneksel Turizm Sempozyumu , Balıkesir, Turkey, pp.196-210.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BUSE BOZKUŞ And author={ŞENOL ÇAVUŞ}, title={Slow Food Algısının Ölçülmesi: İstanbul Örneği}, congress name={21. Geleneksel Turizm Sempozyumu}, city={Balıkesir}, country={Turkey}, year={2023}, pages={196-210} }