M. TOKATLI Et Al. , "Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi," AKADEMIK GIDA , vol.10, no.1, pp.70-76, 2012
TOKATLI, M. Et Al. 2012. Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi. AKADEMIK GIDA , vol.10, no.1 , 70-76.
TOKATLI, M., DURSUN, D., ARSLANKOZ İŞLEYEN, N., ŞANLIBABA, P., & ÖZÇELİK, F., (2012). Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi. AKADEMIK GIDA , vol.10, no.1, 70-76.
TOKATLI, MEHMET Et Al. "Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi," AKADEMIK GIDA , vol.10, no.1, 70-76, 2012
TOKATLI, MEHMET Et Al. "Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi." AKADEMIK GIDA , vol.10, no.1, pp.70-76, 2012
TOKATLI, M. Et Al. (2012) . "Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi." AKADEMIK GIDA , vol.10, no.1, pp.70-76.
@article{article, author={MEHMET TOKATLI Et Al. }, title={Turşu Üretiminde Laktik Asit Bakterilerinin Önemi}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2012, pages={70-76} }